Alltid billig strøm!

 
testperiode.png
 

Prøv først – kjøp etterpå

AKRAFT lanserer Prøvestrøm™ for å hjelpe deg med å velge riktig strømavtale. Prøvestrøm™ har ingen bindingstid og du kan avslutte prøveperioden når du vil. Prøvestrøm™ varer i 2 måneder og basert på ditt strømforbruk i prøveperioden vil vi komme med en anbefaling på e-post, på hvilken Full Ctrl strømavtale som passer deg best. Dermed slipper du å betale mer for strømmen enn du må. Prøvestrøm™ er forbeholdt nye kunder.

 

Slik fungerer det:


 
 

1. Kom i gang

Bestill Prøvestrøm™ og få strøm fra AKRAFT - betal kun innkjøpspris - vi spanderer påslag og fastbeløp.

PS! Prøvestrøm™ har ingen bindingstid. Du kan avslutte når ønsker.

 2. Bruk så mye strøm du vil

I løpet av to måneder kan du bruke så mye strøm du vil. Forbruket ditt disse to månedene blir grunnlaget for vår anbefaling videre.

Får du prøve først, blir det enklere å bestemme strømabonnement etterpå.

 

 

 

3. Få anbefalt abonnementet som passer deg

14 dager før prøvetiden er over, får du tilsendt en e-post der vi gir en anbefaling på hvilken strømavtale som passer best for deg. 

Har du et forbruk som passer våre Full Ctrl pakker Small, Medium eller kanskje XLarge? Dette vet vi etter din periode med Prøvestrøm™.

Husk at dette er en anbefaling. Du står helt fritt til å bestemme om du vil fortsette - og om det er dette abonnementet du ønsker.

 

* Prøvestrøm™ kan kun bestilles av privatpersoner med et årlig forbruk på mindre enn 35000 kWh. En gjennomsnittlig husstand i Norge bruker ca. 17000 kWh.

* Bruker du mer enn 35000 kWh vil du bli satt på en Variabel eller Spot avtale. Dersom disse avtalene har en kampanje vil avtalen vere bindende i kampanjeperioden. Ut over kampanjeperioden er det ingen bindingstid på våre Variabel og Spot avtaler.

* Kan kun bestilles av nye kunder

VURDERER DU Å BYTTE TIL AKRAFT?

Jeg ringer deg så fort som mulig innenfor våre åpningstider.
Still spørsmål og lær mer om våre fordeler.