Strømmens dag 2018

Strømmens dag 2018: Bruk den med god samvittighet!

Uten strøm hadde vi hverken hatt mobiltelefon, varmtvann i dusjen eller muligheten til å gå på konsert med favorittartisten vår. Frem mot Strømmens dag 23. januar inviterer vi alle til å dele hva de setter mest pris på med strømmen.

Tirsdag 23. januar markeres Strømmens dag for fjerde gang i Norge. I år setter vi fokus på hvor viktig strømmen er i hverdagen – og at den er rimelig og utslippsfri. Den er viktig i dag, og kommer til å bli enda viktigere i morgen for å løse klimautfordringene.

Hva er din elektriske favorittdings?

Strømmen er en stor del av vår hverdag. Bare se for deg en kald januardag uten varmtvann i dusjen, en kopp med kaffe på morgenen eller lys i de vintermørke gatene.

Det kan være fint å reflektere litt rundt hvilken betydning strømmen har i eget liv. Akraft vil derfor vite hva du setter mest pris på at er elektrisk - om det så skulle være en elektrisk dings, en opplevelse eller et hjelpemiddel i hverdagen.

Strømmen løser klimaproblemene

Energi Norge jobber nå for at Norge skal ta en global lederposisjon som det første fornybare og fullelektriske samfunn i verden.

– På veien mot et fornybart og fullelektrisk samfunn mener vi det er viktig å øke bevisstheten for strømmens betydning i alle menneskers liv. Dette handler både om komfort i hverdagen og om å velge klimavennlige energiløsninger for fremtiden, sier administrerende direktør Oluf Ulseth i Energi Norge.

Kilde: EnergiNorge

Gasta Design